Continental AllSeasonContact с награда за безопасност през цялата година.
10.06.2021

 

Continental AllSeasonContactTM: Дръжте ситуацията под контрол през всеки сезон

Continental предлага най-доброто възможно решение за всеки, който търси първокласни гуми. С превръщането на всесезонните гуми в световна тенденция германската технологична компания бе много активна в разработването на гуми за всеки, който иска едно решение както за летни, така и за зимни условия. Представени през 2018 година, гумите AllSeasonContact™ вече доказаха надеждността си на пътя и при независими тестове.    

Continental продължава да се фокусира силно върху характеристиките за сигурност и разработи всесезонни гуми, които са повече от подходящи за категориите водачи (и превозни средства), за които са предназначени. Тези гуми са добър избор в региони, където няма големи температурни колебания, т.е. където лятото не е твърде топло, а зимата е по-мека и дъждовна. Всесезонните гуми са подходящи за шофиране на места и в градове, където снеговалежите не са често явление, а когато все пак се случи да натрупа сняг, улиците се почистват редовно и навреме. Също така те може да са добър избор за водачи, които изминават малък или ограничен брой километри на година. Ако попадате в някоя от тези категории, със сигурност ще имате полза от всесезонни гуми, а за всички останали остава препоръката: използвайте летни гуми при летни условия и зимни гуми при зимни условия, тъй като всесезонните гуми могат и винаги ще бъдат само компромисен вариант между двете.

ПРОЕКТИРАНИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

Мокри улици, кални пътища и много локви: AllSeasonContact™ са готови за всички тях. С комбинацията от отворени бордове за превъзходно поведение при аквапланинг и твърда шарка водачът ще държи ситуацията под контрол през цялата година. Каучукова смес със силициев диоксид гарантира, че водачите могат да разчитат на добро сцепление и спирачно поведение през цялата година. Също така AllSeasonContact™ пестят гориво, намаляват въглеродните емисии и просто имат впечатляващата ефективност при шофиране. Със символа „Tривърха планина със снежинка“ (3PMSF) на страничния борд гумите отговарят напълно и на законите за зимно автомобилно оборудване на най-стриктните европейски държави. 

НАЙ-ВИСОКИ ПРЕПОРЪКИ ПРИ ТЕСТОВЕ

Резултатите от независими тестове могат да бъдат решаващ фактор при избора на гуми. Резултатите на AllSeasonContact™ редовно получават най-високите препоръки. Ето само няколко примера, които подчертават успеха им: 

AllSeasonContact™ бяха на първо място в тестването на всесезонни гуми на ADAC за 2020 година (235/55 R17), като получиха похвали за поведението си на мокри и заснежени пътища. Германската ACE заедно с GTÜ и австрийския партньорски клуб ARBÖ обявиха AllSeasonContact™ като победители в техния „Тест на всесезонни гуми за 2019 година“ (205/60 R16). Гумите получиха висока препоръка и постигнаха най-високи оценки за поведение на мокра настилка, управление на мокра настилка и съпротивление при търкаляне. Auto Bild заявяват в своя „Супер тест на всесезонни гуми за 2020 година“ (205/55 R16), че тези гуми се характеризират с убедително универсално поведение с най-добри зимни качества и много добро съотношение цена – ефективност. Освен това подчертават много добро ниво на поведение при аквапланинг, прецизно завиване, висок пробег и пестящо гориво съпротивление при търкаляне.


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции