Nokian Tyres представя премиум гумите си за новия зимен сезон
10.10.2016

Искате ли да се насладите на абсолютна безопасност и комфорт независимо от капризите на зимата? Ако да, доверете се на зимните гуми на Nokian Tyres с техните перфектни качества за разнообразните пътни условия, които предлага зимния сезон в България – било то киша, снежна буря, дъжд или сух път.

 

Nokian WR A4 – покровителят на зимното време

Новото поколение зимни гуми WR A4 прави възможно спортното шофиране по всякакви настилки благодарение на перфектното сцепление, което предлагат. Иновативната смес Performance Traction Silica, съдържащa естествен каучук, силика и рапично масло осигурява максимално сцепление, отлична стабилност и устойчивост на износване. Новата смес прави гумата изключително устойчива на удари и спукване.WR A4 предлага максимална контактна повърхност за по-добро управление и сцепление на сняг и киша в различни ъгли на завиване.

 

                                                                    

 

Nokian WR D4 – шампионът сред зимните гуми

 

Първата премиум зимна гума за леки автомобили, която предлага най-високо ниво на сцепление клас А на мокра настилка по официалната скала на ЕС. Тези качества на гумата значително намаляват спирачния път и консумацията на гориво. Това позволява на водачите да шофират безопасно по мокър и заснежен път. Усъвършенстваната двойна каучукова смес със силика Twin Trac Silicaи оптимизираните протекторни бловкове с технологията Block Optimized Siping освен за по-добро поведение на пътя, подобряват стабилността дори при промени в температурата и удължават експлоатационния живот на гумите, а специалната технология за шумопоглъщане в страниците Silent Sidewall, използвана при конструкцията на страничната стена, намалява шума и вибрациите.Nokian WR D4 е една от най-популярните зимни гуми на пазара благодарение на комфорта, надеждността и представянето, което предлага на отлична цена.

                                                                 

 

Nokian WR SUV 3 – революционна, супер здрава и изключително икономична

 

Супер надеждната високопроизводителна SUV зимна гума предлага изключителна здравина, отлична управляемост и безопасност върху всякаква повърхност. Направена от двойната каучокова смес със силика Twin Trac SUV Silica, тя гарантира невероятно сцепление през зимата.

Иновативните технологии на зъбците , каналите на гумата  и 3D заключващите се ламели на блоковете подобряват поведението на гумите върху сняг и лед. Революционната технология за арамидна армировка на страниците Aramid Sidewall прави външната стена на гумата изключително здрава и я предпазва от повреди от остри камъни и бордюри. Nokian WR SUV 3 е първата зимна гума в света, която покрива стандартите на най-високия възможен клас А (официална скала на ЕС) по отношение на ефективното сцепление на мокра повърхност и икономия на гориво.

                                                                                      

 

Премиум зимните гуми на NOKIAN Tyres можете да откриете във всички сервизи на POINT S.

 


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции