Всесезонните гуми Nokian Weatherproof са подходящи за всякакви атмосферни условия и предлагат комфорт и безопасност през цялата година.
30.04.2015

Новите висококачествени зимни гуми Nokian Weatherproof, ще сложат край на играта на смяна на гуми, която шофьорите играят всеки есенно зимен сезон. Тези превъзходни екземпляри на революционната концепция на Nokian Tyres за всички сезони комбинират в себе си сигурността през зимата с прецизното поведение и стабилното управление на летните гуми на Nokian. Най-модерните иновации в гамата на Nokian Weatherproof, дело на най-северно разположения производител на гуми, предлагат комфорт при шофиране през всички сезони.

Nokian Weatherproof е проектиранa за шофьори, които искат сигурност на снега и кишата, но също и безпроблемност и ефективност през лятото.Продуктовото семейство на Nokian Weatherproof предлага издръжливост, необходима за движение по пътищата и улиците на Централна Европа, и различни размери за новите модели леки коли, всъдеходи и ванове. Всички размери имат символа „снежинка“ (3PMSF), който показва, че гумите са официално одобрени за употреба през зимата.Nokian Weatherproof се предлага в  една от най-широките гами в сегмента на всесезонните гуми. Новият модел Nokian Weatherproof ще бъде на разположение на търговците през есента на 2015 година. Най-важната зона за новите продукти е Централна Европа.

Опитът на Nokian Tyres в производството на гуми и смеси се усеща и при новото продуктово семейство. Развитието на иновативния продукт е съпътствано от хиляди часове тестове на тестовото трасе, собственост на най-северно разположения производител на гуми, в Ивало, северно от Арктичния кръг. Отличните характеристики, които гумите предлагат през лятото, идват благодарение на стриктна тестова програма, проведена на високоскоростни писти в Германия и Испания.

„Подходящата за всякакви условия всесезонна гума Nokian Weatherproof предлага отлично сцепление през зимата. В същото време, се държи отлично и прецизно през горещия летен сезон. Според нашите тестове новото продуктово семейство всесезонни гуми Nokian Weatherproof е много по-сигурно и предлага повече качества от другите типични всесезонни гуми. Символът „снежинка” показва, че гумата е подходяща и официално одобрена за употреба през зимата,“ казва мениджърът продуктово развитие на Nokian Tyres Оли Сепала.

Новата Nokian Weatherproof има следните характеристики:

  -Централен блок с канали предлага отлично сцепление на снега и ефективна защита от поднасяне върху киша


Дълбоките и отворени канали, разположени върху централните блокчета (централен блок с канали), увеличават сцеплението при екстремни зимни условия. Каналите работят добре дори и на мокра настилка. Те успешно отвеждат кишата и водата от повърхността на настилката, което предотвратява хлъзгането върху киша и аквапланинга. Отличните качества, които работят срещу аквапланинга, се допълват и от стилните полирани канали, които ускоряват отвеждането на вода и киша.

  -Стабилност,сцепление и издръжливост, независимо от температурата

 .- Специална усилена зона е проектирана в зоната на рамото на гумата между блокчетата с цел заздравяване рамото на гумата.

  -Индикатор за безопасно шофиране - точна информация за състоянието на гумата

  - Полирани канали

 

        Всесезонните гуми Nokian Weatherproof – отвъд четирите сезона

  •   Превъзходни на сняг, отлично сцепление, дори и на мокри настилки
  • Високи показатели и издръжливост през цялата година
  • Изключително стабилно и комфортно поведения на пътя

 

                                                                                                                     


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции