„Непобедима на лед и сняг“ - Гумите Nokian са сред най-добрите зимни гуми.
29.10.2014

Оптимизираните за българските условия зимни гуми Nokian WR са победители в тестовете и имат многобройни успехи и в други изпитания. Зимната гума Nokian WR D3
получава най-високата оценка "добра“ и с това "заслужаваща специална препоръка" в теста за зимни гуми 2013 на ADAC и на test Stiftung Warentest и така се нарежда сред най-добрите. "Заслужаваща специална препоръка" - така "auto motor sport" оценява Nokian WR D3. Новата зимна гума Nokian WR SUV 3 High Performance е победител в големия тест за „SUV“ зимни гуми 2013 на OFF ROAD с най-високата оценка "силно препоръчителна".

Зимните гуми Nokian са победители в тестовете и предлагат силно сцепление върху сняг.

Зимните гуми WR са специално разработени за българските климатични условия и високите скорости по българските магистрали.

 

    Nokian WR D3 

 

и Nokian WR A3


 

са едни от най-добрите зимни гуми, оптимизирани за българските условия и предлагащи се на нашия пазар.

 

Победителят в тестовете  за SUV зимни гуми - Nokian WR SUV 3 :

 

Nokian Tyres дава гаранция за удовлетвореност.„Нашите гуми се разработват, тестват и произвеждат в трудните условия на Севера. Дори и при най-екстремни условия те предлагат възможно най-добрия резултат.Тъй като сме абсолютно убедени в отличното им качество, ние даваме гаранция за удовлетвореност.“-обяснява Дитер Кьопнер, бизнес директор на Nokian Tyres, Европа.

 Гумите Nokian се предлагат във всички  сервизи за гуми  на POINT S . След достигане на дебелина на грайфера от четири милиметра и по-малко, старите зимни гуми трябва да бъдат сменени.

 

 

Зимните гуми Nokian WR A3, WR D3 са победители в тестовете за зимни гуми“:

 

                           


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции