Point S Bulgaria с участие в Търговския панаир в Essen, Германия
29.07.2014

REIFEN е безспорен световен лидер измежду панаирите за производството на гуми. Като единственият търговски панаир по рода си, REIFEN покрива цялата верига на добавената стойност на гумата: от етапа на производство,търговия нагоре по веригата,регенериране и рециклиране на отпадъци - и това се случва вече в продължение на 60 години.

Компаниите от индустрията се срещат в Essen на всеки две години, и демонстрират своите иновации, развитие и тенденции по впечатляващ начин. С изложители от 44 страни и търговски посетители от повече от 130 страни по целия свят, търговския панаир подчертава профила си като един от най-международни панаири в Германия.

Търговския панаир се простира на 60 000кв.м

     Около 720 изложители от 43 държави .
     19000 посетители от този сектор и корпоративни лидери от над 130 страни .
     Водещите в света производители, доставчици и доставчици на услуги - всички на едно място
     Тенденции, иновации, свежи идеи - REIFEN   предлага уникален и интензивен форум за всичко това и много повече в Essen .
     Засилване на личното конкурентно предимство чрез посещаването на множеството симпозиуми, семинари и технически презентации
     70% международни изложители, 51% международни посетители

Търговската мрежа Point S беше представена на Reifen 2014 от Point S Development и немския партнъор по веригата , дружеството Point S Deutschland GmbH, който показаха "отворен и комуникативно проектиран" щанд. На щанда на компанията присъстваха представители от почти всички членове по веригата на Point S, включително и представители на фирмите, притежатели на франчайз за България. Позициониран на видно място , на щанда (зала 3.0, щанд 3B38) бяха представени нови продукти от собствената марка на компанията, включително Summerstar Sport 3 и Summerstar 3, на чиято световна премиера се насладиха посетителите на Reifen . "С нашите силни Summerstar и Winterstar марки имаме на разположение един изключителен и печеливш продукт за нашите дилъри ", коментира Alfred Wolff, съвместен управляващ директор на Point S Deutschland GmbH.

Следващия панаир REIFEN ще се проведе от 24.05.-27.05.2016. в Essen.

 

 


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции